Nieuws

Eurokrakers | Simpel

Simpel is ISO 27001 gecertificeerd

09-11-2018

Simpel heeft het ISO 27001-certificaat behaald. Met het behalen van het ISO-27001 certificaat wordt objectief aangetoond dat de beveiliging van de bedrijfsinformatie goed is beschreven, geïmplementeerd en gecontroleerd. Simpel bewijst hiermee te voldoen aan de de internationale standaard voor informatiebeveiliging (ISO 27001) en dat er voorzorgsmaatregelen zijn genomen om gevoelige informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking.

Dit certificaat is verkregen na een uitgebreide toetsing door DigiTrust, dé expert op het gebied van informatiebeveiliging en ISO 27001. Digitrust is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie.

Lees meer over ISO 27001


Simpel is opnieuw de meest populaire sim-only aanbieder

09-10-2018

Simpel.nl wordt door bijna 1 op de 5 consumenten gekozen als favoriete sim-only aanbieder; bijna twee keer zoveel als KPN.nl en Vodafone.nl. Dit blijkt uit onderzoek van online onderzoeksbureau WUA.

Simpel behaalt de eerste positie in het online-oriëntatie-onderzoek van WUA naar een sim-only-abonnement onder 400 consumenten. Simpel weet zich van grote merken als KPN en Vodafone te onderscheiden op prijs/kwaliteit verhouding.

Dankzij duurzaamheid van telefoons, de BKR-registratie bij afbetaling van toestellen en een ruimere keuze van aanbieders wordt sim-only steeds populairder onder consumenten. Simpel weet in dit onderzoek een groot gedeelte van de markt te veroveren, en weet vooral op het thema Aanbod consumenten te overtuigen.

Lees meer


4G-netwerk nog steeds het allersnelst

12-09-2018

Simpel maakt gebruik van het 4G-netwerk van T-Mobile. Dit netwerk is opnieuw als beste uit de test van OpenSignal gekomen. OpenSignal meet de prestaties van mobiele netwerken. In totaal heeft OpenSignal 312 miljoen metingen via ruim 20.000 mobiele toestellen verricht op de 3G- en 4G-netwerken van de Nederlandse operators.

De uitkomsten van de metingen tussen 1 mei en 29 juli 2018 zijn verwerkt in zeven categorieën. T-Mobile wint in vier van de zeven,T-Mobile wint in vier van de zeven en behaalde in twee categorieën een gedeelde eerste plaats. Vooral met zijn 4G-netwerk en heeft onder meer de hoogste 4G-downloadsnelheid, de hoogste 4G-uploadsnelheid en de hoogste snelheid in het algemeen.

Simpel staat op 1 bij Trustpilot

15-08-2018

Simpel staat op de eerste plaats in de rangorde van 'Best beoordeelde bedrijven door klanten' in de categorie Mobiele Providers. Deze lijst wordt opgesteld door Trustpilot en is gerangschikt met behulp van de TrustScore.

Trustpilot is een onafhankelijk beoordelingsplatform waar mensen bedrijven kunnen beoordelen. De TrustScore is een directe meting van de klanttevredenheid, gebaseerd op de reviews die zijn verzameld op Trustpilot. Het is geen gemiddelde van de reviews. De formule waarmee de TrustScore wordt berekend houdt rekening met meerdere factoren, zoals het aantal reviews, hoe lang geleden de reviews geplaatst zijn en de sterrenscore van iedere review.


Simpel in top 3 meest aangeraden

14-08-2018

Uit het nieuwste onderzoek naar WoM-scores (Word of Mouth) van Telecompaper over de postpaid markt blijkt dat 71% procent van de klanten van Simpel met een abonnement Simpel zou aanraden bij vrienden, familie en collega's. Hiermee staat Simpel in de Top 3 van meest aangeraden aanbieders door eigen klanten. Simpel wordt het meest aanbevolen op grond van de maandelijkse kosten en de prijs/kwaliteitverhouding.

Telecompaper is een onafhankelijk opererende marktonderzoeker en persbureau met een focus op de nationale en internationale Technologie-, Media- en Telecommunicatiesector (TMT). Telecompaper levert klanten informatie, inzichten, analyses en nieuws.


Nieuwe buitenlandpagina in Mijn Simpel

01-07-2018

Met de zomervakantie in het vizier is er in de Mijn Simpel-app een nieuwe pagina met de titel 'buitenland' bijgekomen. Op deze pagina kunnen klanten verbruik in het buitenland aan- of uitzetten, tips lezen voor het gebruik van hun abonnement in het buitenland en de juiste instellingen raadplegen.

De nieuwe buitenlandpagina, te vinden tussen 'overzicht' en 'facturen', beantwoordt de meest gestelde vragen over het gebruik van een Simpel-abonnement in het buitenland. Door alle buitenlandinstellingen en informatie in de Mijn Simpel-app op één plek te verzamelen wordt deze content nog makkelijker vindbaar.


Simpel winnaar tijdens Sim-Only - trend

16-05-2018

Simpel.nl wordt door bijna 1 op de 5 consumenten gekozen als favoriete sim-only aanbieder; bijna twee keer zoveel als KPN.nl en Vodafone.nl. Dit blijkt uit onderzoek van online onderzoeksbureau WUA.

Simpel.nl behaalt de eerste positie in het online-oriëntatie-onderzoek van WUA naar een sim-only-abonnement onder 400 consumenten. Simpel.nl weet zich van grote merken als KPN.nl en Vodafone.nl te onderscheiden op prijs/kwaliteit verhouding.

Dankzij duurzaamheid van telefoons, de BKR-registratie bij afbetaling van toestellen en een ruimere keuze van aanbieders wordt sim-only steeds populairder onder consumenten. Simpel weet in dit onderzoek een groot gedeelte van de markt te veroveren, en weet vooral op het thema Aanbod consumenten te overtuigen.

Lees meer


Sterk verlaagde prijzen tijdens de Eurokrakers

01-05-2018

Met de start van de Eurokrakers vandaag hebben we onze prijzen sterk verlaagd. Tijdens de Eurokrakerscampagne bieden we alle nieuwe abonnementen de eerste 6 maanden voor maar €1 per maand. Mét gratis 4G-internetsnelheid. De abonnementen variëren van 250 MB tot 10 GB. Voor de nieuwe campagne is gekozen voor het filmthema 'actiefilm'. In de commercial stelen twee krakers een euro die bij Simpel extreem veel waarde vertegenwoordigt.


De Kingsize Deals gaan van start!

04-01-2018

Vandaag gaan de Kingsize Deals van start! Dat betekent meer internet voor minder geld. Met internetbundels variërend van 250 MB t/m 10 GB en prijzen vanaf €2,50 maken de Kingsize Deals deze belofte waar. De aanbiedingen van €10 p/mnd en €7,50 per maand knallen er echt uit als Kingsize Deals.


Populairste Website van het Jaar 2017

23-11-2017

Simpel.nl is verkozen tot Populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Telecom. We zijn supertrots en dankbaar dat we deze felbegeerde publieksprijs hebben gewonnen. We willen iedereen die op ons gestemd heeft dan ook heel hartelijk bedanken! De ´Website van het Jaar´ wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste websites van Nederland.


 

Simpel is Website van het Jaar 2018 in de categorie telecom

Simpel krijgt Warme Douche van Radar

05-11-2017

Bij consumentenprogramma Radar Radio kan men een bedrijf nomineren voor een Warme of juist Koude Douche. Een Wárme Douche wordt uitgereikt aan een bedrijf dat op een exceptionele manier heeft geholpen. Het gaat dus om service die beter is dan je redelijkerwijs zou mogen verwachten. Er is natuurlijk geen mooier compliment dan voorgedragen worden door een tevreden klant. We zijn dus erg trots dat we door onze klant Piet Verkaik zijn genomineerd en in de Radar Radio-uitzending van 4 november '17 de Warme Douche hebben gekregen. Er werd gedoucht met de passende plaat "One Love" van U2. Dankjewel voor deze Warme Douche! Meer lezen


Simpel introduceert MB-aanvullers

05-10-2017

Simpel introduceert MB-aanvullers. Met een MB-aanvuller koop je eenvoudig extra MB’s als je vaste internetbundel bijna op is. Zo kun je blijven internetten tegen aantrekkelijke tarieven en voorkom je buitenbundelkosten voor het gebruik van internet.

Op dit moment (geredigeerd) kun je kiezen uit de volgende 3 MB-aanvullers:

  • 500 MB voor €4,50
  • 1000 MB voor €7,00

Simpel is jarig en trakteert

25-09-2017

Simpel bestaat 10 jaar, en wie jarig is trakteert! Deze zomer trakteerden we al op gratis 4G voor alle klanten. Regelmatig sturen we je een cadeau om vrolijk van te worden. Heel eenvoudig en helemaal gratis. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is je cadeau ophalen via Mijn Simpel. Hier vind je de speciale pagina "Simpel trakteert".


De Verdubbeldagen gaan van start

05-09-2017

De Verdubbeldagen zijn begonnen. Dat betekent dat we alle meest recente abonnementsaanbiedingen in grootte hebben verdubbeld. Als je nu een abonnement neemt krijg je dus twee keer zoveel voor hetzelfde geld. Kies je bijvoorbeeld voor een abonnement met 500MB, dan krijg je nu 1000MB gedurende de gehele looptijd van je abonnement.