Sim only van Simpel

Controle over je kosten

Met ons Plafond (betaalde dienst) heb je maximale controle over je maandelijkse kosten. Het Plafondbedrag stel je zelf in op je persoonlijke pagina vanaf € 10. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Handig voor ouders die de rekening van hun kind betalen.

Alles over het plafond

Gratis nummerbehoud

Neem je huidige nummer mee naar Simpel. Ook als je nu prepaid belt. We koppelen je huidige nummer aan de nieuwe simkaart die je van ons krijgt. Wissel de simkaart op de afgesproken dag om en je blijft bereikbaar op je huidige nummer!

Hoe nummerbehoud werkt

Supersnel internet met gratis 4G

Met Simpel ontvang je supersnel en stabiel mobiel internet via het als beste geteste netwerk van Nederland. En krijg je bovendien gratis 4G-internetsnelheid. 4G van Simpel heeft een downloadsnelheid tot 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps.

Alles over 4G internet

Geen kredietcheck voor het abonnement

Iedereen is welkom bij Simpel. Voor het simonly-abonnement doen we geen kredietcheck. Wel vragen we je de eerste factuur eenmalig vooruit te betalen. Bestel je een abonnement met iPhone die je in termijnen wilt afbetalen, dan moet er een kredietcheck worden uitgevoerd.

In 5 minuten een sim-only abonnement geregeld!
  • Simkaart geschikt voor alle toestellen

  • Verzending binnen 2 werkdagen

  • Gesprekken ronden we af per seconde

De voordelen van Simpel

Goed om te weten


Klantreviews

Simpel wordt goed beoordeeld

  1. 1 ster
  2. 2 sterren
  3. 3 sterren
  4. 4 sterren
  5. 5 sterren
8.6 van 0 - 10

11256 beoordelingen op Trustpilot

Bekijk onze reviews