Het antwoord is Simpel | Simpel

Hoe kun je offline muziek luisteren?

Je favoriete nummers streamen zonder data te verbruiken van je Sim Only abonnement? Het kan! Voor je telefoon zijn er allerlei handige apps en manieren om offline muziek te luisteren. Op deze pagina kom je erachter hoe je dat doet.

7 apps om offline muziek te luisteren

De handigste manier om offline muziek te luisteren is met apps. Je slaat dan via wifi nummers offline op. Daarna kun je ze overal streamen zonder ook maar een MB van je internetbundel te verbruiken.

Spotify

Specifieke nummers, complete albums, afspeellijsten en podcasts: met Spotify kun je het allemaal offline opslaan. Mits je een abonnement hebt. Je kunt dan zonder reclames offline je favoriete muziek afspelen. Handig als je dagelijks muziek luistert, maar niet zoveel data hebt.

Deezer

Spotify tegenhanger Deezer heeft ook een enorm aanbod van muziek. Dit kun je met een betaald abonnement offline opslaan. Net als bij Spotify kan dit in verschillende afspeelkwaliteiten. Heeft je telefoon lekker veel vrije opslag beschikbaar? Sla via wifi in de hoogste kwaliteit de muziek op en geniet offline van de beste kwaliteit.

Apple Music

Heb je qua data een klein Sim Only abonnement voor je iPhone? Dan is het slim om offline muziek op te slaan. Iets wat makkelijk en snel is geregeld met de betaalde dienst Apple Music. Deze muziekdienst heeft een enorm aanbod. Zo luister je je favoriete artiest ook offline.

Soundcloud Go

Ben je meer van de dj-sets en mixtapes? Met Soundcloud zit je goed. Daarmee luister je gratis de mooiste muziek. Met het betaalde Soundcloud Go kun je dit ook offline opslaan.

Trebel

Eén van de beste manieren om offline muziek te luisteren is met Trebel. Het verschil met Spotify, Deezer en andere apps is dat je met Trebel nummers offline kunt opslaan zonder abonnement. Het aanbod is wat minder groot, maar veel van de beste artiesten hebben hun nummers er beschikbaar. Zoals Eminem, David Guetta en DJ Khaled.

YouTube Music

YouTube Music is een betaalde variant van YouTube waarmee je makkelijk nummers streamt. Ook offline. Het mooie aan de app is dat je er ook veel concerten mee kunt streamen. Perfect voor de liefhebbers onder ons!

Musify

Musify is een handige app om gratis offline muziek te streamen. De app heeft een bibliotheek met daarin meer dan 50 miljoen nummers. Kortom, zo is er altijd wel een artiest of stijl die naar jouw zijn.

Ook mogelijk: zelf gekochte muziek offline afspelen

Om offline muziek af te spelen heb je niet per se een stream-app nodig. Je kunt ook online muziek kopen en dit dan downloaden naar je telefoon. Vervolgens kun je deze muziek altijd offline afspelen.