Eurokrakers | Simpel

Voordelen van Simpel sim-only

Met Sim only van Simpel kies je voor eenvoud en eerlijkheid. Supergoedkoop bellen, sms'en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid. En maximale controle over je kosten. Ook belangrijk om te weten: met Simpel maak je gebruik van het als beste geteste mobiele netwerk van Nederland. Een aantal voordelen van Simpel sim-only op een rij.

Voordelen van Simpel

  • Supersnel internet met gratis 4G
  • Controle over je kosten met het Plafond
  • Gesprekken ronden we af per seconde
  • Flexibiliteit: maandelijks gratis aanpassen
  • Simkaart geschikt voor alle toestellen
  • Levering simkaart binnen 2 werkdagen
  • Altijd inzicht in je verbruik met de Mijn Simpel-app

Goedkoopste sim-only abonnementen van Nederland

Je kunt met een sim-only abonnement van Simpel al vanaf € 2,50 p/mnd bellen, sms'en en internetten met gratis 4G. Je regelt alles eenvoudig zelf op onze website. En als je hulp nodig hebt, dan staan we voor je klaar. We kunnen zo goedkoop zijn omdat we geen duur toestel meeleveren en ook geen winkels hebben. Wil jij ook supergoedkoop bellen, sms'en en internetten? Neem dan een kijkje bij onze simonly aanbiedingen.

Supersnel internet met gratis 4G

Met mobiel internet van Simpel kun je via het als beste geteste netwerk van Nederland surfen, filmpjes kijken of muziek luisteren. Met Simpel krijg je bovendien gratis 4G; supersnel en stabiel mobiel internet. Onafhankelijk onderzoeksbureau P3 Group test jaarlijks welke van de mobiele netwerken van de grootste providers van Nederland het beste is. Voor het derde jaar op rij kwam het netwerk van T-Mobile dit jaar als grote winnaar uit de bus. Dankzij de nieuwste technologie is het netwerk niet alleen veel sneller en stabieler maar is de dekking zowel binnen- als buitenshuis ook veel beter. 4G van Simpel heeft een downloadsnelheid tot 75 Mbps en een uploadsnelheid tot 10 Mbps.

Controle over je kosten met het Plafond

Met het Simpel Plafond (betaalde dienst) heb je maximale controle over je maandelijkse kosten. Op je persoonlijke Mijn Simpel-pagina kun je zelf een Plafondbedrag instellen vanaf € 10. Wanneer het Plafond bereikt is wordt al het uitgaande en inkomende verkeer dat voor extra kosten zorgt geblokkeerd. Handig bijvoorbeeld als je het abonnement van je kind betaalt.
Lees meer over het Plafond

Gesprekken ronden we af per seconde

We houden van eenvoud en eerlijkheid. Daarom zijn we altijd duidelijk over de kosten. Veel telecomaanbieders berekenen standaard een minimumduur van een minuut en ronden af naar boven, terwijl de meeste gesprekken veel korter zijn. Door deze afrondingen betaal je dus voor tijd die je niet gebeld hebt. Dat vinden we niet eerlijk, dus ronden we bij Simpel gewoon af per seconde.

Flexibiliteit

Een sim-only abonnement is flexibel. Je kunt je abonnement maandelijks gratis aanpassen via je je persoonlijke Mijn Simpel-pagina. Zo houd je gemakkelijk controle over je abonnement. De bundels mogen per maand gratis omhoog en omlaag aangepast worden volgens de op dat moment geldende bundels en prijzen voor het wijzigen van abonnementen zoals weergegeven bij tarieven. En omdat we natuurlijk heel blij zij met onze trouwe klanten mag je bij Simpel al vanaf 6 maanden voor de einddatum van je contract verlengen. Zo kun je ook als bestaande klant al snel weer profiteren van de meest recente aanbiedingen.

Simkaart geschikt voor alle toestellen

Je simkaart wordt binnen 2 werkdagen geleverd en werkt in alle toestellen. Je ontvangt de simkaart in een houder die een standaard-, micro- en nano-simkaart bevat. Je kunt het gewenste formaat simkaart eenvoudig uit de plastic houder drukken en in een telefoon plaatsen.

Geen kredietcheck, iedereen is welkom!

Iedereen is welkom. Voor het simonly-abonnement doen we geen kredietcheck. Bestel je een abonnement met iPhone die je in termijnen wilt afbetalen, dan moet er een kredietcheck worden uitgevoerd.

Mijn Simpel-app en website

Via je persoonlijke Mijn Simpel website beheer je je abonnement gemakkelijk en snel. Je maakt hierbij gebruik van de Populairste Website van het Jaar 2017 in de categorie Telecom.

"Uitstekend!"

Simpel abonnement afgesloten met nummerbehoud. Simpel zegt ook je oude abonnement bij een andere provider op.

- De heer Keijzer, Zaandam